Handlekurv

Winkelwagen


U heeft nog niets in uw winkelwagen!

Privacybeleid


Privacyrichtlijnen voor Good For Me AS

Good For Me AS, org.nr: NO 999 572 525, Øvre Slottsgate 4, N-0157 Oslo, Norway, is de gegevensbeheerder voor de persoonlijke informatie die u invoert bij het uitvoeren van een transactie, het registreren voor het ontvangen van de nieuwsbrief of soortgelijke acties. Wij gaan veilig om met uw persoonsgegevens.


Voor vragen die buiten het bestek van dit document vallen, kunt u contact met ons opnemen via: hello@goodforme.com voor meer informatie.


Wat voor soort persoonlijke informatie gebruiken we?

Als u winkelt bij goodforme.com hebben we uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Dit is noodzakelijk zodat we in staat zijn om uw bestelling compleet te maken, de producten op kunnen sturen naar het juiste afleveradres en om contact met u op te nemen als dat nodig is. We zijn verplicht om de informatie met betrekking tot het factureren, het beheer van de vergoedingen en elk ander beheer van goederen en retourzendingen, te bewaren. Om veiligheidsredenen slaan we ook het IP-adres op dat gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.


Waar zullen we de persoonlijke gegevens voor gebruiken?

De verwerking van uw persoonlijke gegevens is afhankelijk van waar u toestemming voor geeft, wat noodzakelijk is voor het uitvoeren van het contract met u en wat is gebaseerd op een belangenafweging of andere wettelijke grondslagen.


De informatie is in eerste instantie voornamelijk en alleen bedoeld om het voor ons mogelijk te maken uw bestelling goed en volledig uit te kunnen voeren. Zonder informatie als naam en adres is het voor ons onmogelijk om een bestelling te versturen of om aan ons deel van de aankoopovereenkomst te voldoen.


Andere doeleinden zijn correcte identificatie, klantonderzoeken en statistieken. De informatie kan ook worden gebruikt om u nieuwsbrieven, sms-berichten en e-mails te sturen, evenals voor marketing en informatie per telefoon, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke berichten niet te willen ontvangen. U heeft op elk moment de mogelijkheid om contact met ons op te nemen om u af te melden voor mogelijke marketingactiviteiten die op u als klant is gericht. U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor elk marketingkanaal telkens wanneer u een nieuwsbrief of sms ontvangt.


De verzamelde informatie kan worden gebruikt en samengesteld om profilering uit te voeren, wat een geautomatiseerde verwerking van persoonlijke informatie is om voorkeuren, interesses en gedrag te analyseren. Dergelijke handelingen kunnen worden uitgevoerd om koopgedrag te analyseren met als doel u relevante informatie en marketing te sturen en om de website, betalingsmethoden en betalingsprocessen te verbeteren. De verwerking van gegevens om betalingsmethoden en betalingsprocessen te verbeteren, omvat de verwerking waarbij uw persoonlijke informatie mogelijk wordt overgedragen aan andere bedrijven in de Good For Me-groep en aan externe leveranciers die in de basis van de analyse zijn opgenomen. De persoonsgegevens worden daarom samen met gegevens in andere registers opgenomen, zoals kredietinformatie registers.


In het geval dat de bedrijfsactiviteiten van Good For Me geheel of gedeeltelijk worden verkocht of geïntegreerd worden met andere bedrijfsactiviteiten, kunnen uw persoonlijke gegevens worden verstrekt aan onze adviseurs, evenals aan de nieuwe eigenaar van de zakelijke activiteiten.


Hoe beschermen we uw persoonlijke gegevens?

We hebben veiligheidsprocedures en technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, zoals certificeringsprocedures voor browsers. We hebben gegevensverwerkingsovereenkomsten met alle leveranciers die namens ons persoonlijke informatie verwerken.


Wanneer we externe leveranciers gebruiken voor het verwerken van persoonlijke informatie in de Verenigde Staten, gebruiken we alleen bedrijven die zijn gecertificeerd door het US Privacy Shield. Bij gebruik van externe leveranciers voor het verwerken van persoonlijke gegevens buiten de EU/EER, zal de overdracht van persoonlijke gegevens worden geregeld op basis van de standaardvoorwaarden die zijn ontwikkeld door de Europese Commissie (tenzij het land in kwestie privacywetten heeft die door de EU zijn goedgekeurd als acceptabel), en anderszins houden we ons aan de eisen die de Noorse wet stelt aan een dergelijke overdracht van persoonsgegevens. Voorbeelden van externe leveranciers die we gebruiken zijn Mailchimp (The Rocket Science Group) voor het uitgeven van nieuwsbrieven, Google voor analyses, statistieken en marketing en Facebook voor marketing en klantenservice.


Good For Me verkoopt geen persoonlijke informatie aan derden en we verhandelen of geven dergelijke informatie niet door aan derden. We verlenen alleen toegang tot persoonsgegevens aan een derde partij als dit nodig is om bepaalde diensten voor Good For Me uit te voeren. We maken in dergelijke gevallen strikte afspraken om de beveiliging van informatie te waarborgen. Belangrijke informatie die nodig is om een transactie te voltooien, wordt gedeeld met onze betalingspartner en de postbezorger.


Betaling

Wij maken gebruik van de diensten van Klarna om af te rekenen. Dit houdt in dat de kans bestaat dat we uw persoonlijke gegevens tijdens het afrekenen aan Klarna doorgeven. Dit zijn de contactgegevens en de gegevens van de bestelling. Op deze manier kan Klarna uw aankoop verwerken. Uw persoonlijke gegevens die worden doorgegeven, worden verwerkt op basis van de privacyverklaring van Klarna.


Opslaan, verwijderen en uw rechten

Bestelgeschiedenis met bijbehorende persoonlijke informatie, eventuele communicatie met de klantenservice, etc. wordt bewaard zolang er een wettelijke basis is om de informatie te bewaren. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat wij vanwege de Boekhoudwet verplicht zijn om bepaalde gegevens op te slaan om eventuele klachten of andere claims af te handelen. U kunt altijd om inzage en/of correctie van uw geregistreerde persoonsgegevens vragen. Dit kan door een ondertekend toegangsformulier in te dienen bij: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/overordnet-om-rettigheter-og-plikter/innsynsrett/ via hello@goodforme.com


Wanneer op wettelijke basis bij het verwerken van uw persoonlijke gegevens uw toestemming vereist is, heeft u het recht om deze toestemming in te trekken.


U heeft het recht om de verwijdering van uw persoonlijke gegevens te eisen, om te protesteren tegen direct marketing en andere specifieke vormen van verwerking, en om beperking van bepaalde soorten verwerking te eisen. We zullen altijd aan uw verzoek voldoen, maar niet als we verplicht zijn om uw gegevens op te slaan of als we ondanks het verzoek een wettelijke basis hebben voor verdere verwerking. U heeft ook het recht om uw persoonlijke informatie in een goed opgebouwd, algemeen gebruikt en machine leesbaar formaat te ontvangen en om uw persoonlijke informatie over te dragen aan een andere gegevensbeheerder (gegevensoverdraagbaarheid). Dergelijke verzoeken kunnen worden gestuurd naar: hello@goodforme.com


Indien u bezwaar heeft tegen de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan, dan kunt u hierover een klacht indienen bij de Noorse Gegevensbeschermingsautoriteit: https://www.datatilsynet.no/ 


Wat zijn cookies en waarvoor worden ze gebruikt?

Good For Me gebruikt cookies, net als de meeste andere online winkels en in overeenstemming met de EU wet. Cookies zijn gegevens die in uw browser worden opgeslagen zodat de website u van pagina tot pagina en van bezoek tot bezoek kan herkennen. We gebruiken cookies om zowel een standaard functionaliteit in de online winkel te leveren als voor marketingdoeleinden, verbetering en statistieken.


Wat voor soort informatie wordt opgeslagen?

U kunt hier meer lezen over cookies en wat voor soort informatie wordt opgeslagen: /cookies/

Bij Good For Me gebruiken we cookies om onze website goed te laten functioneren, inhoud en advertenties aan te passen, functies aan te bieden die verbonden zijn met sociale media en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners in sociale media, marketing en analytics. Door gebruik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Alle cookies toestaan