Min side

Logg inn eller opprett konto

Opprett kundeside

For å ta i bruk våre kundesider må du først opprette en konto.  På kundesiden får du oversikt over dine ordrebekreftelser og kan gjøre endringer på ditt abonnement.

Opprett kundeside

Logg inn

Logg inn her dersom du allerede har opprettet din kundeside.

Handlekurv

Indkøbskurv


Du har intet i indkøbskurven endnu!

Fortrolighedserklæring


Persondatapolitik hos Good For Me AS

Good For Me AS, org.nr: 999 572 545, Øvre Slottsgate 4, N-0157, Oslo, Norway er ansvarlig for behandlingen af ​​de personlige oplysninger, som du giver os, når du gennemfører et køb, registrerer dig for at modtage nyhedsbreve eller lignende. Vi håndterer dine personlige data på en sikker måde.

Hvis du har spørgsmål, som ikke besvares i dette dokument, kan du kontakte os på kundeservice@goodforme.no for at få flere oplysninger.


Hvilke personlige data behandler vi?

Når du handler på goodforme.dk skal vi bruge navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne gennemføre din ordre ved at sende varerne til den korrekte leveringsadresse og for at kontakte dig om nødvendigt. Vi er forpligtet til at opbevare oplysningerne i forbindelse med regnskab, gebyrhåndtering og enhver garanti-/returhåndtering. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi også den IP-adresse, der bruges til at registrere ordren.


Hvordan behandler vi dine personlige data?

Behandlingen af dine persondata kræver dit samtykke i forhold til, at det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, at det bunder i en balance mellem interesser eller et andet juridisk grundlag.


Oplysninger anvendes først og fremmest til at kunne gennemføre din ordre på en sikker og korrekt måde. Uden oplysninger som navn og adresse er det ikke muligt at sende bestillingen eller opfylde vores del af købsaftalen.

Andre formål er korrekt identifikation, kundeundersøgelser og statistik. Oplysninger kan også anvendes til at sende direkte markedsføring, SMS og e-mail til dig og til markedsføring og information via telefon, medmindre du har fravalgt denne form for kommunikation. Du kan på ethvert tidspunkt kontakte os for at fravælge markedsføring, som sendes til dig som kunde, og du har mulighed for at afmelde den enkelte markedsføringskanal, hver gang du modtager et nyhedsbrev eller en SMS.


De indsamlede oplysninger kan bruges og sammenholdes til at udføre profilering, som er en automatiseret behandling af persondata til analyse af præferencer, interesser og adfærd. En sådan anvendelse kan udføres for at analysere købsvaner med det formål at tilbyde dig relevant information og markedsføring og for at forbedre hjemmesiden, betalingsmetoder og betalingsprocesser. Anvendelse i forbindelse med forbedring af betalingsmetoder og betalingsprocesser inkluderer behandling, hvor dine persondata overføres til andre selskaber i Good For Me-koncernen og til tredjepartsleverandører, som er en del af grundlaget for analysen. De personlige oplysninger vil derfor blive behandlet sammen med oplysninger i andre registre, fx kreditoplysningsregistre.


Hvis hele eller en del af Good For Me's virksomhed sælges til eller integreres med en anden virksomhed, kan dine personlige oplysninger muligvis overføres til vores rådgivere og også overføres til den nye virksomhedsejer.


Hvordan beskytter vi dine personlige data?

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer og tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger, såsom browsercertificeringsprocedurer. Vi har databehandlingsaftaler med alle leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne.


Når vi bruger tredjepartsleverandører til at behandle personoplysninger i USA, bruger vi kun virksomheder, der er certificeret gennem US Privacy Shield. Når vi bruger tredjepartsleverandører til behandling af personoplysninger uden for EU/EØS, vil overførslen af ​​personoplysninger være reguleret af standardbetingelser, der udarbejdes af Europa-Kommissionen (medmindre landets privatlivslovgivning er godkendt af EU som tilfredsstillende), og ellers overholde de krav, som norsk lov stiller til overførsel af personoplysninger. Eksempler på tredjepartsleverandører, som vi bruger, er Mailchimp (The Rocket Science Group) til udsendelse af nyhedsbreve, Google til analyse, statistik og markedsføring samt Facebook til markedsføring og kundeservice.

Good For Me sælger ikke personlige data til tredjepart, og vi udveksler eller videregiver heller ikke sådanne oplysninger til tredjepart. En tredjepart får kun adgang til oplysningerne, hvis det er nødvendigt for at udføre visse tjenester for Good For Me. Der underskrives strenge aftaler for at sikre informationssikkerhed i sådanne tilfælde. Relevante oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre transaktionen, deles med betalingspartneren og transportøren.


Betaling med kort

Kortnumre gemmes ikke længere, end det er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af problemer med debitering, annullering af reservationer og kreditering. Kortoplysninger behandles af Nets Branch Norway.


Opbevaring, sletning og dine rettigheder.

Ordrehistorik med ledsagende personlige oplysninger, eventuel kommunikation med kundeservice osv. opbevares, så længe der er et juridisk grundlag for at opbevare oplysningerne. Dette kan for eksempel skyldes, at vi er forpligtet til at opbevare visse oplysninger i overensstemmelse med regnskabslovgivningen, til at håndtere eventuelle klager eller andre krav mv. Du har til enhver tid mulighed for at anmode om indsigt i og/eller rettelse af dine registrerede personlige oplysninger. Dette gøres ved at indsende en underskrevet indsigtsformular https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/overordnet-om-rettigheter-og-plikter/innsynsrett/ til kundeservice@goodforme.no.

Hvor det juridiske grundlag for behandling af personoplysninger er samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage.


Du har ret til at kræve, at dine personlige data slettes, til at gøre indsigelse imod direkte markedsføring og andre specifikke typer behandling og til at visse typer behandling begrænses. Vi vil altid efterleve dit krav, medmindre vi er forpligtet til at opbevare oplysningerne, eller der, på trods af kravet, er et retsgrundlag for videre behandling. Du har også ret til at modtage dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og til at overføre dine personlige data til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). Sådanne anmodninger kan sendes til kundeservice@goodforme.no.

Hvis du har indvendinger mod vores behandling af personoplysninger, har du muligheden for at klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/


Hvad er cookies, og hvad bruges de til?

Good For Me bruger cookies som de fleste andre onlinebutikker og i overensstemmelse med norsk lov. En cookie er data, der er gemt i din browser, så webstedet kan genkende dig fra side til side og fra besøg til besøg. Cookies bruges både til at levere grundlæggende funktionalitet i onlinebutikken såvel som til markedsførings-, forbedrings- og statistiske formål.


Hvilken type oplysninger gemmes?

Du kan læse mere om cookies, og hvilke oplysninger der gemmes her


Klarna

Vi bruger Klarna som leverandør af vores kasseapparatsystem. Dette betyder, at vi kan overføre dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når kassen er indlæst, så Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring. Link til deres privatlivspolitik kan findes her: Klarnas privatlivspolitik

Vi hos Good For Me bruger cookies til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt, tilpasse indhold og annoncer, tilbyde sociale mediefunktioner og analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Du accepterer automatisk vores brug af cookies ved at bruge vores hjemmeside.
Tillad alle cookies