Siste artikler

Lasse Matberg trenger for de fleste ingen nærmere introduksjon, men sånn i tilfelle: Den nesten to meter høye vikingen er vinner av Skal vi danse Italia og Farmen Kjendis, og har nærmere 750 000 følgere på Instagram – i tillegg har han et karakteristisk hår og skjegg. Hvordan får han til alt sammen?

Influenceren Andrea Badendyck liker å være solbrun hele året. Men hvordan får hun til det når hun ikke tar solarium og nesten ikke soler seg?

Når kundene ønsker sunnere, sterkere og lengre hår, vet Isabelle S. Calderon akkurat hva hun skal anbefale: Hair Luxious fra Good For Me.

– Det er desidert det beste produktet på markedet etter min mening. Jeg er superfornøyd! sier influenser Beate Bolme.

Mange kjenner Treningsfrue, eller Camilla Aastorp Andersen, som en sunn og inspirerende treningsprofil. Hun har brukt betakaroten fra Good For Me i mange år, og er svært fornøyd med effekten til bestselgeren Betakaroten Gold.

Influenceren Andrea Badendyck liker å være solbrun hele året. Men hvordan får hun til det når hun ikke tar solarium og nesten ikke soler seg?

– Sommeren er endelig her, og mange ønsker å hjelpe brunfargen litt når vi skal kle oss i sommerklær. De siste årene har populariteten til kosttilskuddet Betakaroten Gold vært i sterk vekst. 

Influenseren Benedicthe Bjerke, for de fleste kjent som By Benedicthe, har et misunnelsesverdig vakkert hår. 

– Jeg prøvde virkelig alt, men så langt hår som jeg har nå, har jeg ikke hatt på fire år, sier Elena Ighanian (23). 

Blir du egentlig gul av å bruke betakaroten, og kan brunfargen vare lenger?

- Huden vil oppleves gylden og fresh uten soling.

Du kan påvirke håret ditt innenfra: Frisør Nina Angvik Mathisen har sverget til hårtilskuddet Hair Luxious i flere år.

Julie Kippersund Bratland (26) synes en lett brunfarge gjør det enklere å kle seg i det man vil året rundt. Det er en viktig faktor når man lever av mote.

Turid-Helen Marthinsen (35) ville bevare fargen lenger og prøvde Betakaroten Gold. Det har hun ikke angret på.

Da Rolf Sørå (61) fikk hverdagen brutalt forandret, ble Betakaroten Gold en hjelp for å føle seg frisk.

Vibeke Andersen (40) syntes hun fikk raskere og dypere brunfarge da hun begynte med Betakaroten Gold. Nå har hun brukt produktet i fem år. – Når Betakaroten Gold funker så bra, har jeg ikke behov for å prøve noe annet, sier hun.

Mette slet med røyting og var på gråten hver gang hun vasket håret. Elida satt igjen med en hårball hver gang hun dro gjennom håret. Nå bruker begge kosttilskuddet Hair Luxious.

Kristin Krane (32) syntes håret så tynt og trasig ut. Men så kom hun over vitamintilskuddet Hair Luxious fra Good For Me. 

Er du mann og prøver å spare til langt hår? Mange opplever at det kan bli en langvarig prosess – håret vokser gjerne ikke fort nok, og tålmodigheten blir satt på prøve.

Hanne S. Flom forteller at hun alltid har hatt tynt hår. Men det var en annen grunn til at hun begynte med Hair Luxious.